Contacteer ons of spring binnen op Raas van Gaverestraat 67b in Gent.

Ontdek onze groepsbegeleidingen, en evenementen.

Het laatste nieuws en interessantste weetjes over de wereld van adoptie.

Ontdek een hulpverlener bij jou in de buurt via deze handige adoptiekaart.

Opstellingsdag voor geadopteerden die zelf ouder zijn of een kinderwens hebben

-

"In order te become better parents for the next generation, we must first understand our trauma. When we are ready to have children of our own, we need to break the cycle of trauma." - R. Tran

Op zaterdag 12 februari organiseren we samen met Renate Van Geel en Bina De Boer een opstellingsdag voor geadopteerden die zelf ouder zijn of een kinderwens hebben.

Renate Van Geel is geboren in Zuid-Korea en is psychologisch consulent en geeft trauma- en adoptiesensitieve begeleiding en coaching. Bina De Boer is geboren in India en is senior trainer en coach Adoptee & Foster Coaching. Daarnaast is zij systemisch trainer en coach en docent aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Waar en wanneer?
Let op: locatie is gewijzigd!
De opstellingsdag zal doorgaan bij Inspirational yoga Antwerpen, Jonghelinckstraat 8a, Antwerpen.
De yoga studio is gelegen aan het populaire Zuid van Antwerpen. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a tram 10, 4 & 1) en op wandelafstand van het treinstation Antwerpen-Zuid. Aan het einde van de straat is er een vélostation. En je eigen fiets kan je binnen de poort parkeren. Er is een grote gratis parking op de Desguinlei, op 10 min wandelen.

De opstellingsdag begint om 9u30, maar je bent welkom vanaf 9u.

Prijs?
30 euro per persoon. Als je buddy bent van a-Buddy of jonger dan 26, krijg je 10 euro korting.

Op dit moment is deze opstellingsdag volzet. Wie interesse heeft, kan zich door alsnog in te schrijven op de wachtlijst laten zetten. De kans is reëel dat deelnemers zullen moeten afhaken door quarantaine of besmetting. Als je op de wachtlijst staat, kunnen we je in zo'n geval contacteren om toch nog deel te nemen.

Schrijf je in

Heb je vragen? Misschien vind je ze hier wel tussen.

 

Bekijk alle veelgestelde vragen