Contacteer ons of spring binnen op Raas van Gaverestraat 67b in Gent.

Ontdek onze groepsbegeleidingen, en evenementen.

Het laatste nieuws en interessantste weetjes over de wereld van adoptie.

Ontdek een hulpverlener bij jou in de buurt via deze handige adoptiekaart.

Katherine

 

Educatief en nazorgmedewerker

Ik werd in 1970 geboren in een West-Vlaams gezin. In 1992 behaalde ik mijn diploma Leerkracht lager onderwijs en in 1996 studeerde ik af als master in de Orthopedagogie. Ik schreef mijn masterproefschrift over preventie van hechtingsproblemen bij interlandelijke adoptie, waardoor ik bijzonder geboeid werd door adoptie. Ik heb een tijdje bij een adoptiedienst gewerkt en ben daarna bij VCOK en uiteindelijk Steunpunt Adoptie aan de slag gegaan als educatief en nazorgmedewerker.

Ik hou ervan om mensen met elkaar te verbinden en werk graag met groepen, waar iedereen van elkaar kan leren. Daarom geef ik zo graag vormingen en groepsbegeleidingen. Ik vind het ook fijn om individuele nazorggesprekken te hebben, omdat je dan nog verder kan uitdiepen.

Iedereen kan bij mij terecht voor een individueel nazorggesprek, maar ik leg me in het bijzonder toe op gesprekken met (kandidaat-)adoptieouders en professionals. Mijn voorkeur gaat uit naar face to face-gesprekken, eventueel al wandelend, maar online gesprekken werken ook vlot en zijn soms praktischer.

Contact opnemen?
Je kan me bereiken via mail (Katherine.Dhoore@steunpuntadoptie.be) of telefoon (09 223 61 36).