Contacteer ons of spring binnen op Gordunakaai 85a in Gent.

Ontdek onze groepsbegeleidingen, en evenementen.

Het laatste nieuws en interessantste weetjes over de wereld van adoptie.

Ontdek een hulpverlener bij jou in de buurt via deze handige adoptiekaart.

17 mrt
Actueel

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen, dat hoeven we u intussen vast niet meer te vertellen. In het bericht hieronder vatten we even samen hoe de dienstverlening van Steunpunt Adoptie er de komende weken zal uitzien: Hoe kan u ons bereiken? Wat bieden we aan voor onze doelgroepen? Gaan geplande activiteiten nog door? Hieronder vindt u alle informatie.

Bereikbaar via e-mail

Gedurende de komende weken zullen wij niet telefonisch bereikbaar zijn. Heeft u een vraag, van welke aard dan ook, dan kan u ons altijd bereiken via e-mail. Onze medewerkers zijn nog steeds aan het werk, weliswaar van thuis uit, en zullen uw mail dan ook zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Wenst u graag een telefonisch gesprek? Stuur dan een mailtje met uw contactgegevens en een medewerker zal u vervolgens opbellen.

Voor administratieve vragen kan u terecht bij secretariaat@steunpuntadoptie.be.
Voor informatieve vragen kan u mailen naar info@steunpuntadoptie.be.
Voor nazorg kan u een mailtje sturen naar nazorg@steunpuntadoptie.be.

Alle activiteiten worden opgeschort t/m eind maart

Naar aanleiding van de aanbevelingen en richtlijnen van de federale overheid hebben wij vorige week al beslist om alle informatiesessies, voorbereidingscursussen, evenementen en vormingen voorlopig te annuleren tot en met eind maart. Begin april herevalueren we de situatie. Als u ingeschreven was voor een van deze activiteiten, bent u normaalgezien al op de hoogte gebracht door een medewerker. Is dat niet het geval of heeft u nog vragen, dan kan u een mailtje sturen naar secretariaat@steunpuntadoptie.be.

Extra content voor onze doelgroepen

Om onze doelgroepen extra te ondersteunen en content te bieden in deze tijden van isolatie, zullen wij de komende weken wat extra materiaal ter beschikking stellen via Facebook en onze website. Denk bijvoorbeeld aan tips voor leuke activiteiten met je kind, korte leerrijke video's over adoptiegerelateerde thema's, misschien zelfs wel een webinar. We willen er alvast voor zorgen dat we onze doelgroepen op een creatieve manier kunnen bereiken. Hou dus zeker onze website en Facebook-pagina's in het oog. De pagina van Steunpunt Adoptie vind je hier. Vergeet ook zeker de pagina van a-Buddy niet, want ook daar zullen we extra aanwezig zijn.

Gepost in: Actueel

06 apr
Actueel
Heb je al eens van Haim Omer gehoord? Of de term ‘geweldloos verzet’? Misschien doet ‘de nieuwe …
30 mrt
Verslag
Benieuwd hoe 2019 eruit zag voor Steunpunt Adoptie? Je leest er hier alles over in ons nieuwe ja…
17 mrt
Actueel
Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen, dat hoeven we u intussen vast niet meer…
05 mrt
Interview
“Een hart, daar begon het mee.” Naar aanleiding van de boekvoorstelling van Klein verhaal me…